Cvetličarna Kavalir

Cvetličarna Kavalir je majhno družinsko podjetje, ki že od leta 1999 uspešno deluje na področju cvetličarstva in dekoracije z izpolnjevanjem pričakovanj in zahtev kupcev, ter doseganjem njihovega zadovoljstva.

Cvetličarna Kavalir  uveljavlja svojo drugačnost na trgu na podlagi izredno osebnega pristopa do strank, ki se zaradi tega velikokrat vračajo. Ne samo zaradi storitev, ampak pridejo tudi po nasvet ali samo na klepet. Seveda pa je za uspeh na trgu poleg osebnega pristopa nepogrešljiva tudi strokovnost in neprestano izpopoljnjevanje zaposlenih. Od leta 2014 Cvetličarna Kavalir deluje tudi kot spletna cvetličarna z dostavo cvetja po vsej Sloveniji.

 

Poslanstvo cvetličarnice je zadovoljevanje želja, na podlagi osebnega pristopa do strank in tako zapolniti tržno nišo, ki nastaja ob rasti velikih, verižnih cvetličarskih podjetij.

Vizija je strokovni in umetniški razvoj zaposlenih na podlagi katerega nastajajo umetniški, unikatni in kvalitetni izdelki, ki pa se kljub vsemu ne želijo uvrščati v višji cenovni razred.

Želja ni širiti prodajno mrežo, ampak ustvariti cvetličarnico, ki privlači nove kupce, kateri želijo nekaj več, nekaj drugačnega in zadržati stranke, ki so to že odkrile.

o-nas-cvetlicarna-kavalir