Poroka

Poroka

Poročni šopek

Poročni šopek je nevestin najpomembnejši dodatek na poroki oziroma najomembnejši šopek v njenem življenju. Tako kot ona, bo tudi  šopek v središču pozornosti, zato si mora nevesta vzeti čas za razmislek, kakšen šopek želi.

O poročnem šopku se začnemo dogovarjati nekaj tednov pred poroko, da dorečemo nevestine želje, izberemo cvetje in preverimo dobavo cvetja in ostalih dodatkov. Cvetje je potrebno naročiti vsaj teden dni pred poroko.

Nevesti z veseljem svetujemo glede barve, oblike in dolžine šopka, saj je potrebno šopek prilagoditi nevestini poročni obleki,, barvi las, tenu polti in uskladiti izbrano barvno kombinacijo. Predstavimo tudi trenutne trende oblik in barv. Ostala poročna dekoracija pa se prilagaja izbrani barvi in stilu poročnega šopka. Po dogovoru vam poročno dekoracijo dostavimo domov ali na željeno lokacijo. Slavnostno vam okrasimo vaš dom, cerkev v kateri poteka poročni obred, prostor za civilni obred ali izbrano restavracijo, kjer bo potekalo poročno slavje.

Poročna dekoracija

Poročna dekoracija je pomemben del poročnega dne, saj ustvari vzdušje, ki ga želimo pričarati. Lahko je diskretna in preprosta ali pa opazna in glamurozna.
V vsakem primeru pa je poročna dekoracija nepogrešljiva pika na i vašega dne.
S pomočjo poročne dekoracije lahko dogodku vdahnete karakter, ki bo ponazarjal kaj za vas pomeni poročni dan. Morda je to uraden dogodek, eleganten in resen, ki ga proslavite z vsemi prijatelji? Ali pa za vas ta dan predstavlja sproščeno in navihano druženje z najbližjimi?
V enotnem slogu poročne dekoracije oblikujemo in izdelamo poročna vabila in tiskovine, s cvetjem in drobnimi dodatki okrasimo prostore za obred in slavje, izdelamo poročne in naprsne šopke, dekoriramo avtomobile ter vse kar sodi zraven ter vse dostavimo na želeno lokacijo. Tako bo vaš dan s pomočjo naše poročne dekoracije še lepši.

  • - poročni šopek
  • - Okrasitev avtomobilov
  • - Okrasitev prostora
  • - Naprsni aranžmaji
  • - Konfeti
  • - Nadomestni šopek

Okrasitev avtomobilov

Okrasite vaša vozila, da bodo vsi vedeli, da je to vaš dan. Možnosti je nešteto. Avtomobile lahko okrasimo s cvetjem, baloni, trakovi ali zgolj pentljami v stilu vaše poroke.