Fotografiranje porok

Fotografiranje porok in dogodkov

Fotografiranje porok

Ker je le en dan tisti, ko mora biti vse brezhibno, in se ga želite vedno spominjati, poskrbimo za fotografiranje poroke in izdelavo foto albuma ali knjige.

Fotografije ustrezno obdelamo in oblikujemo ter umestimo v album ali fotoknjigo, ki vam bo vedno znova pripovedovala zgodbo tistega vašega čarobnega dne.

Fotografiranje poroke uskladimo z vašimi željami. Glede na vaše želje fotografiramo civilni in cerkveni obred, priprave na poroko, po želji pa tudi svatbo.

V naši ponudbi je tudi možnost fotografiranja poročnega para na izbrani dan po poroki, kar vam zmanjša skrbi in ponudi dodatno možnost za kvalitetne fotografije na lepših lokacijah, ki jih ne bi bilo možno izvesti na poročni dan.

Za vas fototgrafiramo celoten dan vajinega najlepšega dogodka, v najkrajšem času vam izdelamo spletno fotogalerijo, ki vam je dostopna na našem strežniku. Izdelamo vam čudovito fotoknjigo, izbirate pa lahko med več kot 200 različnimi designi, ob katerih boste z veseljem podoživljali trenutke vašega najlepšega dne.

Ker je vsaka poroka poseben dogodek in ker ima vsak par posebne želje nas kontaktirajte in pripravili vam bomo ponudbo fotografiranja vaše poroke po vaših željah.

Z naročilom cvetja vam nudimo poseben popust pri fotografiranju vašega dogodka.

fotografiranje porok