Dostava cvetja

Za naročila pokličite 031 844 579

DOSTAVA CVETJA

Vašo ljubljeno osebo lahko presenetite s šopkom cvetja, atraktivnim darilom kar na njenem domu ali delovnem mestu v vsakem trenutku.
 

Dostava šopkov iz naše galerije  za naročila nad 35 EUR je po Ljubljani BREZPLAČNA. Tudi ob naročilu cvetja po vaši želji ( nad 35,00 EUR) in  dostavo v 5- ih urah je dostava po Ljubljani brezplačna. Brezplačno dostavo nudimo znotraj ljubljanske obvoznice.

Cena dostave v okolici Ljubljane do (12km) je 14,00 EUR,  Expresna dostava in dostava v druga večja mesta je 16,00 EUR.
Šopek dostavimo zavit v barvni papir ali celofan, darilo pa je atraktivno aranžirano. Šopku ali darilu je priloženo vaše posvetilo. Dostavo izvršimo v 5- ih urah. Dostava v soboto in nedeljo je možna po predhodnem dogovoru. Dostava v soboto popoldne ali nedeljo dopoldne je 12,00 EUR ( Ljubljana), naročila pa morajo biti oddana do sobote dopoldne.

Žalno Cvetje si lahko izberete v galeriji.
Ob naročilu žalnih aranžmajev je dostava na žalno slovesnost v Ljubljani brezplačna.

UGODNA DOSTAVA cvetja in daril  V VSA OSTALA SLOVENSKA MESTA Maribor, Koper, Celje,  Novo Mesto. Naročila morajo biti oddana vsaj en dan prej. Dostava bo izvršena tekom dneva do 15.00 ure.

Cena dostave je odvisna od velikosti cvetnega arnažmaja.
Za dostavo izven Ljubljane na isti dan kot je bilo prejeto naročilo imamo možnost lastnega prevoza ( v kolikor nam čas dopušča) ali dostavne službe. Cena po dogovoru.

Načini plačila:

  • Plačilo Paypal
  • S kreditno kartico.
  • Plačilo preko SPLETNE BANKE.
  • Plačilo preko MONETE ( za MOBITELOVE in SIMOBILOVE naročnike). Moneta omogoča enostavno in hitro plačilo. Po telefonu nam sporočite vašo telefonsko številko. Ko prejmete geslo nam ga sporočite in nakup je opravljen. Ko boste prejeli vaš mesečni račun za telefon  bo na njem obračunana tudi Moneta. Llimit za plačila preko Monete je 50,00 EUR, lahko pa si ga povišate tako, da pokličete na Mobitel ali Simobil in se dogovorite z njimi.
  • Plačilo računa na podlagi naročilnice (za pravne osebe).

Kadar naročite dostavo cvetja se prej pozanimajte ali bo oseba ob dostavi na naslovu na katerega ste dostavo naročili, saj gre ponovna dostava na vaše stroške. Prav tako nam sporočite če se priimek na zvoncu ne ujema s priimkom za katerega je dostava naročena!

 

Cvetličarna Kavalir